Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi Suspend isse ultrices hendrerit nunc vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit venenatis.

Amazing home presentations Creating and building brands

Projects Gallery

Search

Servicii

Creăm orice, oricând, oricum, dar nouă ne place să-i spunem branding genial .
1/ Ce oferim
Nu credem în niciun fel de bariere. De aceea raza noastră este gloablă și lucrăm cu clienți din toate colțurile lumii. Tot acesta este motivul pentru care ne bucurăm de expertiza pe care o avem în toate zonele de branding. Serios, chiar toate.
Branding

Ți-am zis că ne ocupăm de tot. branding: complet / 360 / cum mai vrei sa îi zici. Creăm și elevăm branduri de la concept la implementare. Putem începe de la numele brandului, continuăm cu logo (cu alte cuvinte, identitatea ta), găsim cel mai catchy slogan și împachetăm totul în cel mai frumos website pe care l-ai văzut vreodată. E doar începutul.

Digital Art

Știi cât iubim creația. Știi cât iubim și inovația. Cum altcumva să le combinăm perfect decât prin artă digitală? Îți vom crește brandul prin prezentarea celor mai îndrăgite valori ale tale în lucrări de artă digitală ce-i vor impresiona sincer pe clienții tăi.

Email Marketing

Ne verificăm inbox-urile de zeci de ori pe zi. Și tu. Și clienții tăi. Creăm newslettere captivante și ne ocupăm de întreaga bază de contacte încât mesajele brandului tău să fie livrate ca la carte.

Web & Apps Design

Trebuie să ai un website bine pus la punct. Cu o prezentare digitală puternică, comenzile și feedback-ul pozitiv vor curge mai mult ca oricând. Mai mult, o aplicație bine-definită și perfect concepută o să-ți crească încasările în mod admirabil. Lasă-ne pe noi să ne ocupăm.

E-Commerce

Online shopping e noua activitate preferată a clienților tăi. De ce să te limitezi la un magazin pe colț sau un butic într-un mall când îți poți tripla încasările prin e-commerce? Ei vor face tranzacții online, iar tu vei străluci.

Ne-ar plăcea să discutăm despre proiectul tău!